Novinka na Biome: švajčiarska prírodná kozmetika Callys

Keď sa povie Švajčiarsko, v mysli sa nám vynorí krásna príroda a luxusné produkty, ktoré sú zárukou kvality. Iné neplatí ani pre švajčiarskú prírodnú kozmetiku Callys.

Kozmetika Callys sa vyrába v laboratóriu v meste Vevey na brehu Ženevského jazera. Švajčiari, známi svojou precíznosťou, si dali záležať, aby celé laboratórium bolo poháňané solárnymi panelmi a výroba tak bola čo najmenej zaťažujúca pre planétu. Všetky produkty značky Callysprírodné, vegánske a hypoalergénne

Švajčiarske produkty musia spĺňať prísne legislatívne normy, Na výrobu a registráciu akéhokoľvek produktu, ktorý má prívlastok “švajčiarsky”, musí 80% produktu pochádzať zo Švajčiarska. Nemožnosť využívania zahraničnej lacnej pracovnej sily alebo ingrediencií zabezpečuje vysokú kvalitu produktov pochádzajúcich z tejto krajiny. 

Callys je prírodná kozmetika, ktorá ponúka inovatívne riešenia v oblasti starnutia pleti. Za jej vývojom stojí člen švajčiarskej komory pre kozmetológiu, Fartuno Torre. Značka sa zameriava na vývoj sér, ktoré sú kľúčové pre dlhodobé neinvazívne riešenie pre starnúcu pleť. Nízka molekulárna hmotnosť séra zabezpečuje jeho rýchlu absorpciu do pleti a jej vyživenie zvnútra. Každé zo sér je určené na iný typ pokožky, ale všetky sa zameriavajú na spomalenie procesu jej starnutia. Jednou z kľúčových zložiek je kyselina hyalurónová, ktorá vďaka svojim hygroskopickým vlastnostiam dokáže udržať v pleti až 1000-krát viac vody ako je jej hmotnosť. 

Keďže kvalita a vlastnosti pleti závisia od mnohých faktorov, od kvality životosprávy, cez ročné obdobie až po stres, séra je vhodné aj striedať. Značka Callys má v portfóliu tri séra na pleť, sérum na očné okolie a sérum na vlasovú pokožku. V lete vám postačí používať sérum samostatne, v zime je ho vhodné kombinovať s hydratačným pleťovým krémom. Značka ponúka aj hydratačnú hmlu a tenké pleťové masky. 

Ak potrebujete poradiť s výberom vhodného produktu, neváhajte nás kontaktovať. 

01-sera-spolocna